Friday, November 29, 2013

Cuti Cuti Cinta

Salam Ukhwahfillah 

Alhamdulillah dah masuk 11 bualan anak ummi ni.. dah boleh jalan, berlari, bergelak ketawa n macam2 la..
mesti semua ibu menantikan perkara2 ni kan... InsyaAllah nanti dapat lah merasai nya..

oleh kerana auni ni suka berjalan, last week abi datang.. mintak abi bawakkan kami ke tempat2 yang damai..closed tu nature la katakan.. ummi deside nak pegi air terjun tekala tapi dah nak sampai ade tanah runtuh lak...hmm terpaksa lah batalkan niat..

on the way nak balaik tu.. abi patah pegi sungai manggis.. ajak mandi kat sana.. sian auni.. alang2 dah pegi biar sampai boleh mandi kan... Sampai je layan KFC dalam air then mandi..

jom layan gambar auni mandi...

Auni cam takut ja.. tapi dia yang xmo naik

feel mandi dah sampai...senyum aja

Tido lak auni ni

Marah abi..sebab abi nak tolak..

1 comment:

  1. please visit my blog http://kedaiciknab.blogspot.com/
    tq

    ReplyDelete

Post A Comment