Friday, November 29, 2013

Cuti Cuti Cinta

Salam Ukhwahfillah 

Alhamdulillah dah masuk 11 bualan anak ummi ni.. dah boleh jalan, berlari, bergelak ketawa n macam2 la..
mesti semua ibu menantikan perkara2 ni kan... InsyaAllah nanti dapat lah merasai nya..

oleh kerana auni ni suka berjalan, last week abi datang.. mintak abi bawakkan kami ke tempat2 yang damai..closed tu nature la katakan.. ummi deside nak pegi air terjun tekala tapi dah nak sampai ade tanah runtuh lak...hmm terpaksa lah batalkan niat..

on the way nak balaik tu.. abi patah pegi sungai manggis.. ajak mandi kat sana.. sian auni.. alang2 dah pegi biar sampai boleh mandi kan... Sampai je layan KFC dalam air then mandi..

jom layan gambar auni mandi...

Auni cam takut ja.. tapi dia yang xmo naik

feel mandi dah sampai...senyum aja

Tido lak auni ni

Marah abi..sebab abi nak tolak..

Langkah Pertama Auni

Salam Ukhwahfillah 

Alhamdulillah si kecik auni dah boleh melangkah dari bulan 10 lagi... seronok tengok langkah auni yang semakin lama semakin besar..

sekarang ni bila pi ambik auni umah pengasuh, mesti dia nak berjalan balik umah.. pastu lepak kat koridor umah tgok budak2 apartment main bola kat tingkat atas parking..  Kesian diorg xde padang nak sepak bola..

1st kasut Auni..

lepas lepak2, pujuk auni masuk umah tp dengan syarat xleh buka kasut... kalau bukak hmmmmmm mengamuk la dia.. kena pujuk tgok video minion dlu baru boleh bukak kasut...macam2 ragam anak ummi ni... tapi xpa ummi suka...

go go auni... langkah makin laju