Tuesday, October 22, 2013

Trip to PD

Salam Ukhwahfillah 

bagi 5 saat nak bersihkan sawang2 yang ade kat blog ni.. lame sungguh tak update blog.. 2, 3 bulan lepas sangat2 busy.. outstation, projek handheld, testing, coding..huhhhh need to rest

ok. ni nak crita sal trip ke PD. semua ni tidak dirancang pon.. di sebabkan si kechik Auni duk terkurung dalam umah je, membuatkan si Auni mogok mau kluar... nangis2.. merap2.. macam2 la..
pastu sy kol my hubby ajak pegi jalan2.. PD ke, Cameron ke...
mana2 asal sempat... hubby cakap kita pi PD, kebetulan akak ipar pon nak g sane..

jum layan gambar ceria Auni kt sana

Auni mandi kolam

  
Auni n Abi mandi kolam

Auni mandi pantai @ teluk kemang




Santai kat kawasan hotel



We r happy family
Masa ni, setiap detik saat yang berlalu kami hargai sangat2. bukan senang nak together2 cam ni... Abi kan jauh... nanti rancang lagi ye.. mane lagi mau pergi...


p/s: Abi bila nak bawak kami pi bercuti lagi???