Monday, August 19, 2013

Salam Aidilfitri Minal Aidin Wal-Faizin

Salam Ukhwahfillah 

Alhamdulillah puasa tahun ni berjalan dengan baik sekali.. InsyaAllah mane yang kurang kita topup ramadhan akan datang..

Dikesempatan ini saya bersama keluarga tercinta mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin tuk semua Muslimin dan Muslimat... Semoga Syawal kali ini membawa 1000 keberkatan buat kalian semua...
 
Bagi saya, raya tahun ni amat2 bermakna buat saya dan encik suami, sbb dapat beraya wif my suwitt muitt, Auni Darwisyah.. Alhamdulillah auni dah 7 bulan dan makin membesar nampaknya...

jum tengok foto raya kami.









Friday, August 2, 2013

10 Ramadan Terakhir

Salam Ukhwahfillah 

Hai Semua.. 10 Ramadhan terakhir tuk tahun ni... camner? Rase mud raya dah kan...
tapi sy ni misi mencari baju raya baru nak start hari ni.....hadoiii baju kurung auni pon belum da lagi..huhuhu camne ni.. tah ade ke tak ni...
 
kuih raya semua tunjuk2 je...maybe kek buat sendiri kut...
hmm balik raya???
hukhuk....tahun ni balik malam raya.. tah sempat ke tak sampai pagi raya before solat sunat aidilfitri..

to all my frens...
tingkatkan amal ibadat di 10 terakhir ni.... kejar sebanyak mana yang boleh
Selamat balik ke kampung halaman, pandu cermat jiwa selamat
 Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin