Wednesday, July 10, 2013

1st Ramadhan

Salam Ukhwahfillah 

2 hari di Melaka akhirnya i'm back... excited balik key el... bukan apa pegi Melaka tahun ni sy bawak my sweeties bersama... igt kan auni ok but hmmm xnak duduk langsung... terpaksa lah serah bulat2 kat kawan2 lain settle kan handheld tu..

then semalam bila sampai je umah, auni cam kena culture shock je... baru 2 hari xduk umah terus xkenal umah ke sayang oii..

save the date...
auni dah pandai merangkak hari ni... bukan stakat merangkak tp dah boleh duduk tanpa bantuan umminya dah...
feeling happy..

lepas ni banyak ruang dan pluang la auni nak explore kan...habis la sepah nanti.. so ummi kena sentiasa mop lantai n kemas umah... saje je nak suh ummi excersise kan??

2 comments:

Post A Comment