Friday, July 19, 2013

7 Bulan

Salam Ukhwahfillah 

Hari ni genap my sweeties 7 bulan.. Alhamdulillah...
dah banyak ragam dah anak ummi.. tp ummi bersyukur Allah S.W.T mengurniakan Auni tuk ummi n abbi..

Stress cam mane pon ummi kat tempat kerja, tapi bila balik rumah.. tgok auni mesti ummi rase tenang sangat.. ummi tau Auni lah pengubat duka ummi...bila kita berjauhan dengan abbi, ummi dengan Auni saling melengkapi.. menghibur hati masing2.. Syukur sangat2..


Semoga anak ummi sihat walafiat sentiasa dan menjadi anak yang solehah yer sayang... Amin ya Rab...

Wednesday, July 10, 2013

1st Ramadhan

Salam Ukhwahfillah 

2 hari di Melaka akhirnya i'm back... excited balik key el... bukan apa pegi Melaka tahun ni sy bawak my sweeties bersama... igt kan auni ok but hmmm xnak duduk langsung... terpaksa lah serah bulat2 kat kawan2 lain settle kan handheld tu..

then semalam bila sampai je umah, auni cam kena culture shock je... baru 2 hari xduk umah terus xkenal umah ke sayang oii..

save the date...
auni dah pandai merangkak hari ni... bukan stakat merangkak tp dah boleh duduk tanpa bantuan umminya dah...
feeling happy..

lepas ni banyak ruang dan pluang la auni nak explore kan...habis la sepah nanti.. so ummi kena sentiasa mop lantai n kemas umah... saje je nak suh ummi excersise kan??