Thursday, June 6, 2013

Review "Project Memikat Suami"

Salam Ukhwahfillah 

Dah datang balik tabiat membaca novel ni... semangat nya kalah time bujang...even dah ade anak, baca tetap baca...sib baik auni memahami ummi nya....sebab tu lah auni cepat explore ape yang ade kat ruang tamu tu...tak pa... auni buat je apa auni suka...nanti2 ummi kemas lah...ummi sehabisnya mencuri masa yang ade untuk baca novel ni... asal anak ummi tak terabai n dpt penuh kasih sayang dari ummi.. tak ralat lah ummi nak baca novel...

1st novel sy baca memang tak mengecewakan sebab crita nya sangat2 best... "Project Memikat Suami"... wahh tajuk aja pon dah buat kita teruja nak baca... dan ternyata time baca, senyum memanjang je...hahahha
 

if sape2 nak baca takyah bli novelnya pon xpa....try visit kat sini Penulisan2u , memang tersangat best....for me, i like it very much!!! tak menyesal beli novel ni...

No comments:

Post a Comment

Post A Comment