Tuesday, June 4, 2013

Ragam Pekerja Berhemah

Salam Ukhwahfillah 

tension tetiba bila deal dgn org yg tak tau IT ni... 10x sy duk ulang benda sama... asyik nak salahkan teknologi je... dah klau tahu komplen je, baik la korang guna manual...xpayah nak request sistem bagai... Sakit lak hati makkkkk...

bila xtercapai akal korang, ckp sistem ni bermasalah situ sini... komplen memanjang la... padahal kami ni as programmer dah nak pecah kpala fkir flow korang.. we as programmer hanya tau buat sistem base on requirement korang bagi.. takkan lah flow kerja korang pon kami nak pkir jgk....

aduh..duh...duh...duuuhhhhhh...

No comments:

Post a Comment

Post A Comment