Monday, June 17, 2013

Larian Jom Kitar Semula 2013

Salam Ukhwahfillah 

Alhamdulillah dah tamat even LJKS 2013 dengan jayanya.... peserta yang hadir pon boleh tahan ramai jugak... penyertaan dari student amat memberangsangkan...ber-bas2 diorg datang... tabik la korang...
next year join lagi yer...

cabutan bertuah pon hadiahnya boleh tahan jugak.. tp sy tak bertuah pon tahun ni...rasenya tiap2 tahun pon tak bertuah...hahaha.. mybe next year???
AJK pendaftaran... memang muka kami ni lah yang jaga pendaftaran tiap2 tahun... best experience jugak lah.. ade gak kenangan time LJKS 2013 ni...


Menang gambar je lah kiteorg....hahahaha....

next year join lah kami.... nanti kami inform bile event akan datang yer... bawak ramai2. boleh dapat t-shirt free lagi.... plus sijil, beg kitar semula dan kalau murah rezeki boleh angkut hadiah cabutan bertuah tu... berbaloi2....

9 comments:

  1. Replies
    1. awat hang xnak join....ramai je yg join, siap lari dukung anak, tolak stroller anak la....ang jalan je lah...hihihi

      Delete
  2. wauu...cam best je...dis year wat kat mana ni..nnt nk masuk jgklaa...baju cantik...purple, i loiiikkkeee... hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dis year dah buat dah...baru je sabtu lepas...buat kat padang merbok dekat ngan bank negara... next year belum tahu lagi...next year color lain lak....tungguuu....

      Delete
    2. Aloo...ingat every year kaler purple...terlepas dh purple kaler baju ni...hehhee

      Delete
    3. liza tu bende dh lepas baru nk tye...hehe

      Delete
    4. Hahhaha....mana nk tau...kt bkn nk lari pun...jalan boleh la..tp baju dia cantik... :D

      Delete
    5. hihi...korang daftar je nanti tuk tahun depan....pendaftaran akan di war2 kan nanti..... tema baju tahun depan blom pasti...hihih

      Delete

Post A Comment