Monday, June 17, 2013

Larian Jom Kitar Semula 2013

Salam Ukhwahfillah 

Alhamdulillah dah tamat even LJKS 2013 dengan jayanya.... peserta yang hadir pon boleh tahan ramai jugak... penyertaan dari student amat memberangsangkan...ber-bas2 diorg datang... tabik la korang...
next year join lagi yer...

cabutan bertuah pon hadiahnya boleh tahan jugak.. tp sy tak bertuah pon tahun ni...rasenya tiap2 tahun pon tak bertuah...hahaha.. mybe next year???
AJK pendaftaran... memang muka kami ni lah yang jaga pendaftaran tiap2 tahun... best experience jugak lah.. ade gak kenangan time LJKS 2013 ni...


Menang gambar je lah kiteorg....hahahaha....

next year join lah kami.... nanti kami inform bile event akan datang yer... bawak ramai2. boleh dapat t-shirt free lagi.... plus sijil, beg kitar semula dan kalau murah rezeki boleh angkut hadiah cabutan bertuah tu... berbaloi2....

Senyum Pagi Isnin

Salam Ukhwahfillah 

hari isnin memang hari malas sedunia..
ni lah hasilnya... cuci mata gambar lepas2..

taraaaa.. jumpa ni... :)

..sebelom majlis..
..selepas majlis ..

 happy besday abi even dah lambat nak letak kat blog... asyik pending ja..
pepe pon... we love u very much abi..


Friday, June 14, 2013

Senyum Pagi Jumaat

Salam Ukhwahfillah 

My Sayang, chenta hati ku


oh manisnya.... manisnya senyumanmu....

 

Happy Anniversary Sayang

Salam Ukhwahfillah 

 Selamat Hari Ulang Tahun Perkahwinan sayang yang ke 2 pada 9 Jun 2013--> Abi sayang


semoga jodoh kita berpanjangan hingga ke firdausi
semoga rindu, kasih, sayang dan cinta kita berkekalan dan tidak pernah kurang walau seinci
semoga kita dikurniakan zuriat yang solleh dah solehah



abi..
dengan adanya abi dalam hidup ummi, ummi memang rase bersyukur sangat... even kita berjauhan tapi ummi sentiasa ingat hati abi bersama ummi selalu..
dengan hadirnya buah hati kita Auni Nur Darwisyah, semakin bahagia ummi rase dalam perkahwinan kita...
ummi semakin bahagia.. cuma mungkin suatu masa nanti kita dapat bersama setiap masa dan detik..insyaAllah...

thanks sbb syg ummi sepenuh hati abi dan buah hati kita... we love u very much...

Thursday, June 13, 2013

Untuk kali ini

Salam Ukhwahfillah 

This month auni dah pandai bawa diri dah... means that auni dah pandai main dengan mainan dia... main2 sampai penat n ngantuk.. senanglah ummi nak dodoikan auni... kompem tido nyenyak...

untuk memenuhi masa lapang ummi, ummi da bli novel suggested by aunty Bada.. hihhi.. novel kaunselor...
klu abi tau.. hmmm mau diperlinya... bila la ummi nak baca semuanya ni kan...

pandailah ummi curi masa nanti...
untuk kali ini ummi bli novel yg banyak berunsurkan alam rumah tangga...
belum sempat baca lagi... baru done 1 je...


novel ni semua rilek n santai... sesuai lah semua org baca... jiwa tenang... hihihi..
 

Thursday, June 6, 2013

Review "Project Memikat Suami"

Salam Ukhwahfillah 

Dah datang balik tabiat membaca novel ni... semangat nya kalah time bujang...even dah ade anak, baca tetap baca...sib baik auni memahami ummi nya....sebab tu lah auni cepat explore ape yang ade kat ruang tamu tu...tak pa... auni buat je apa auni suka...nanti2 ummi kemas lah...ummi sehabisnya mencuri masa yang ade untuk baca novel ni... asal anak ummi tak terabai n dpt penuh kasih sayang dari ummi.. tak ralat lah ummi nak baca novel...

1st novel sy baca memang tak mengecewakan sebab crita nya sangat2 best... "Project Memikat Suami"... wahh tajuk aja pon dah buat kita teruja nak baca... dan ternyata time baca, senyum memanjang je...hahahha
 

if sape2 nak baca takyah bli novelnya pon xpa....try visit kat sini Penulisan2u , memang tersangat best....for me, i like it very much!!! tak menyesal beli novel ni...

Tuesday, June 4, 2013

my sweetiee

Salam Ukhwahfillah 

Senyum itu sedekah



harap anak ummi jadi yang terbaik buat ummi n abi...

Ragam Pekerja Berhemah

Salam Ukhwahfillah 

tension tetiba bila deal dgn org yg tak tau IT ni... 10x sy duk ulang benda sama... asyik nak salahkan teknologi je... dah klau tahu komplen je, baik la korang guna manual...xpayah nak request sistem bagai... Sakit lak hati makkkkk...

bila xtercapai akal korang, ckp sistem ni bermasalah situ sini... komplen memanjang la... padahal kami ni as programmer dah nak pecah kpala fkir flow korang.. we as programmer hanya tau buat sistem base on requirement korang bagi.. takkan lah flow kerja korang pon kami nak pkir jgk....

aduh..duh...duh...duuuhhhhhh...