Thursday, May 30, 2013

30 May

Salam Ukhwahfillah 

Happy Besday to u my sweetheart....
hampir terlupa besday awak, sib baik ingatan ini masih lagi ade ruang untuk igat date ni...
semoga awak tenang di sana...amin.....Al-Fatihah

Wednesday, May 29, 2013

Full Time Housewife

Salam Ukhwahfillah 

Setiap insan memang nak kerjaya yang ok, kemewahan, kebahagian dan bla2...

Saya pon nak jugak.. Sonok bila dapat manfaatkan duit hasil keja kita...rase berbaloi jugak.... tapi bila difikirkan STRESS hari2 kt tempat keja... rase nak jadi fulltime housewife lak... anak kita jaga depan mata.... makan minum suami dan anak pon terjaga...
sonok jugak....

sumber by google


tapi kan macam saya ni, saya memang tak boleh nak duduk diam kat umah je...ade je benda yang nak dibuatnya... andai suatu mase nanti saya akan menjadi fulltime housewife saya mungkin akan buat bisnes kecil-kecilan... isi masa lapang... ade la ckit2 pendapatan sampingan... dapatla membantu encik husben....

Tuesday, May 28, 2013

SAD

Assalamualaikum

Kenapalah org slalu ambil kesempatan dengan kedudukan kita. saya pon heran. padahal tanggungjawab masing2 jangan la di tolak2 tepi..

saya pon manusia seperti kamu.. hanya kerna saya mendiamkan diri tak bermakna saya setuju dengan semua yg telah kamu lakukan kepada saya..

saya mohon kamu fikirkan apa yang kamu dah buat, Allah itu maha Adil. saya tak kata saya mendoakan ketidaksejahteraan kamu, tapi saya mohon kamu berfikir sejenak, dengan apa yang telah terjadi pada kamu, mesti ade disebaliknya...

sumber by google


maaf saya terpaksa berterus terang kat SINI.. ini luahan hati saya....

Thursday, May 23, 2013

Rindu Kamu Si Kechik

Salam Ukhwah

Ummi rindu auni sangat2....xsabar nak balik jumpa auni...pelok auni...
cium auni...

lambatnya nak kul 5...hheheheh padahal 2 minit lagi...


Monday, May 20, 2013

Come Back!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

dah bersawang dah blog saya nih... xde lak org tolong bersihkan...hihihi
hmm busy life dah skrg ni...sejak tambah ahli dalam hidup saya...
lupa nak update sal ahli baru ni...
banyak teletahnya yang mencuit hati..
nnt kompem la blog ni jadi riang ria si chomel....
insyaAllah nnt saya update pasal my baby... si Auni Nur Darwisyah....
buah hati ummi and abi....

we ols...


Comel tak saya???? comellll...
hihi puji nak sendri lak....
xpe asal hati senang...kan..kan..??