Tuesday, November 27, 2012

Cabaran Kehidupan

Assalamualaikum

Banyak lak cabaran bulan ni... adoii mmg tak terduga lak..
Sekarang sy mmg bengang yg amat.. sebab claim sy diorg lambat2 kan.... dah expired pon date claim sy tu.... xde tanggungjawab langsung... tau mengampu bos je...wat keja xtau.... ohhh benganggg...

perkara lain lak... hmm layan org kurang cerdik.. pandai nak compain sal sistem je.... tapi sebenarnya xpandai guna sistem... dah tau kurang cerdik tu, baca lah manual ke apa...ni tau nak complain je...... adoi2.... boleh buat darah sy naik...

perkara yg setrusnya,  yg ni kena cover2 ckit... nnt xpasai2 kena tindakan tatatertib.... kita kias2 ckit... nak marah bila kena buat keja org.. of coz sy tak puah hati.... and bengkak hati bila terkena kat sy.... org tu xsedar ke yg dia tu dah ada perangai BULI org bawahan....opsssss...terlebih sudah....


okey....sudah cukup2 sudah...............


No comments:

Post a Comment

Post A Comment