Sunday, October 21, 2012

Shayer shuka Tidoo

Assalamualaikum

Sabtu lepas sy n my abi pergi buat scan 3D/4D.. saje je nak mencuba teknologi zaman kini..
sangat canggih teknologi kita, boleh teropong bb dalam peyut...sy n my abi sgt2 excited, belom pernah merasa kan...hihihi..

before bertolak, duk ckap2 nga bb, jgn tido time scan nnt... bb pon bukan main lg...aktif je duk gerak2 lam peyut ni...buat ape sy pon tak tau...

1st time jgk pergi klinik tu, kami booking online je.. murah..terpaksalah guna gps tuk cari jalan pi sana...
akhirnya sampai gak...ramai gak org pi scan bb time kami sampai tu...terpaksalah tunggu dlu...

akhirnya bb pon tidoq jgk...lame dah menunggukan... hmm tu jgk lah turn kami...alamak!! bb dah tidoq...baru je tidoq..

time for scan....Doc suh baring dlu, nak tgok kpala bb kat mana...xsusah pon nak cari kpala bb, dah da kat bawah....alhamdulillah, perkembangan bb sihat...

TAPI

macam2 doc buat, bb still tidoq...nyenyak betol, sy duk panggil2 bb wat xlayan je...hihihi..last2 bb tunjuk jgk mukanya...masam!!! xsuka org kacau bb tidoq yer...alaaa jap je bb, umi n abi nak tgok muka je...last2 gerak2 jgk tp sambung tidoq balik....dapat lah snap 2,3 pic yang nampak muka..

tadaa....Salam tuk semua..


2 comments:

  1. hehe..comei nye..tak sabar nk tngok baby Mira

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah hujung tahun ni bb boleh la jumpa aunty niq...bie pon dah nak masuk anak ke-2 dah niq....sonok lak dgr gud news dr bie...

    ReplyDelete

Post A Comment