Tuesday, July 3, 2012

Malas

Salam Semua
 
Awat la aku rase malas sangat hari ni...hmm mungkin bos xde kut.. or mungkin jgk sbb jiwa ku di kampung..
hehehe.. ngada2 lak..
org lain duk buat koding aku lak...hmm duk tulis blog..
bukan xnak buat koding but aku rase xde idea nk buat camne..

hari aku blaja berpuasa.. heheh cam dak kecik...
praktis puasa time ngandung.. so far baby tak mintak apa2 lak hari ni..
sabar yer sayang xlame dah nak berbuka.
xlame dah kita nk berpuasa..hmm mmg xsabar lak.. 
harap boleh berpuasa penuh...InsyaAllah...

Alhamdulillah.. so far sejak aku mngandung ni.. x banyak pon aku alah...mula2 je rase cam nak termuntah...btw lame2 dah ok
sbb aku dah pandai kontrol.. sebenarnya aku pelik gak.. knp xda alahan sangat...
mungkin ini hikmahnya sebab my hubby kan duk jauh..
if aku alah teruk, sape nak tgok2 kan aku kat sini...
Alhamdulillah... 10x mngandung pon aku nak...
harap baby baik2 aje yer...jadi anak yg soleh/solehah k..
sejuk perut umi ngandung kat baby...amin....

ok da..bye2..


2 comments:

  1. amin..tempoyak bile nk ambik ni

    ReplyDelete
  2. hahaha.....doctor xbagi mkn durian dah...hahaha....boleh je nk bagi..faz balik tiap2 minggu tak....

    ReplyDelete

Post A Comment