Sunday, May 13, 2012

Rezeki Allah

Salam1 Malaysia

Cer teka ape rezeki tu??

.
.
.

Alhamdulillah... berkat usaha, doa dan tawakal.....
akhirnya sy dah disahkan Mengandung...
sebulan lebih..around 7 week..
Sujud syukur padaMu ya Allah..

+ve for pregnancy test... teruja...Alhamdulillah

thanks tuk semua yang mendoakan..
tak lupa juga semua org yg bg support..
harap sy dapat jaga baby dalam rahim saya ini dengan baik, sihat dan sempurna

mintak doa korang..
semoga saya n baby sihat2 hendaknya
 xmo stress2 dah...

pengalaman...mmg best la..
gembira, gemuruh, semua ada..
muntah?? itu nikmat org mengandung..
hahaha...so far..alhamdulillah xde la teruk sangat,,
deman je lah...

to my bff x lame lg u ols akan jadi aunty...
so cpt2 prepare yer..hehehe..

baby saya masih kecil....next month baru leh scan...insyaAllah doctor ckp leh nampak kepala dah...



ape2 pon mintak doa yang baik2 tuk saya, suami n baby...
thanks u ols...


7 comments:

  1. alhamdulillah...congrats mira..semoga menjadi mama yg mithali n didik anak jadi soleh dan solehah..

    ReplyDelete
  2. insyaAllah...mudah2an jadi ibu yang baik n dapat mendidik anak2 ke jalan yang diredhai...amin...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ....tahniah mira ..moga dipermudahkan, diberi kesihatan yang baik. jgn stres-stress takut efek pada baby. :)

    ReplyDelete
  4. thanks faz.....insyaAllah ,mudah2an semua berjalan dengan lancar

    ReplyDelete
  5. Wahhh...tahniah3....jaga kesihatan diri dan baby dalam pewot.... Alhamdulillah rezeki Allah beri...

    ReplyDelete
  6. mekasih liza cute.... insyaAllah semoga semua nya baik2 je...amin

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..tahniah mira..smg semuanya dipermudahkan..jg kesihatan ye..

    ReplyDelete

Post A Comment