Tuesday, April 17, 2012

My BFF

Salam u ols

Hari sabtu lepas ade PC Fair kt KLCC... saya sampai KLCC lrt dalam kul 11.. tunggu niq n eina.. sampai ngantuk tunggu diorg... 11.30 muncul jugak..

Jalan2 Suria KLCC cari PC Fair lah sebab cik Aini dah ada kt sana.. Tapi silap tempat lak...yg PC fair tu kt Convention Center daa....

Adoi... 1stime gi klcc mane lah tau, tempat asing2.. cari punya cari..
akhir nya jumpa jugak Pc Fair tu...Alhamdulillah...

so berjumpalah kami 4 sekawan.. lagi 4 duk jauh2..sabar yer bff lain..nanti kita jumpa...
InsyaAllah...

Dengan tenaga yang ada tu dpt jugak ronda2 hall yang jual bermacam2 gadget PC.. 
saya sapu bersih woofer evo 7 brand Sonic Gear, mini SD card tuk my Samsung dan free 8gb pendrive...
marvelous lah!!! 

sebenarnya banyak lagi nak angkut tapi kesuntukan masa..huhuhu...semua dah penat2..solat zohor blom lagi, makan pon belom..

so decide pegi masjid dekat area klcc tuk menunaikan yg wajib dulu..
time tu lak hujan.. terpaksa rehat dlu kat masjid..
lepas hujan dah reda ckit, pegi cari makan lah..

ayam penyet pilihan kami... then balik....
insyAllah nextime kita jumpa lagi..
sonok sangat kuar nga member2 lame ni...
nanti kita wat BBQ lak yer teman2 ku semua...

sila jamu mata dengan pic yg dapat disnap hari tu

aini, ina, niq
Niq, aini n ina
me n ina
me
walaupon dah deman kena hujan, penat jd urusetia hari sukan, kena cirit-birit mase dinner opis, tido xcukup...
tapi
memang berbaloi2 dapat jumpa BFF - aini, ina, niq..
fizzah, norji, sal n bie jangan kecik ati yer....
kita jumpa lain kali..

luv u ols...

4 comments:

  1. klu kua ngn aku..xde plop post gmbo cenggini..sob sob..

    ReplyDelete
  2. hahaha....bila pulop ko kuar nga aku??

    ReplyDelete
  3. Wahh, bestnyaa...mesti smua brg murah2 kan...apsal kita x tau ada pc fair ni...bila nk ada lagi..?? hahaa

    ReplyDelete
  4. k.mira pon xtau betoi ke da pc fair kat sane... dengar dr mulut org...bila pi sana tnya guard.... depa yg tunjukkan jalan kt kitorg..hehehe..

    tapi xsempat pusing..sebab kesuntukan masa..

    ReplyDelete

Post A Comment