Sunday, February 12, 2012

Marah Bersebab

Salam 1 Malaysia

al-kisah ni berlaku semalam punya semalam...senang citer hari jumaat lepas la...hmmm bila da hidup di bandaraya KL ini...msalah yg sering kita dengar about parking issue..parking xcukup la...mahal la...hmmm mcm2 la...

Tapi.... tu bukan citer sebenar lagi.. agrrhhhhh geram nya!! oleh kerana chewan tak dpt pass parking kt office terpaksa la kena 'sign n cop' tiap2 hari bg mengelakkan kena bayar kan... itu tak mnjadi masalah even ade ckit kekangan mase nk dpt sign tu... al maklumlah, keje chewan bukan tu je..blambak lagi... tapi xpe lah..

yg geramnye, hari jumaat chewan dtg awal dan nama chewan  nombor 13 dari 30...xde masalah tuk dpt cop tu... TAPI... 'org tu' pegang tiket parking chewan.. REASON nya kenapa??

So chewan kol la 'org tu' tanya kenapa chewan xdpt tiket tu.... 'org tu' ckp nk bg kt org bwh2 dlu then nnt dia bg ptg2 pastu suh chewan bersabar....amboi!! org tya KENAPA, asal xjwb???  takut la tu...  silap org la klu dia nak buat camtu... we all kan ada prosidur2.. just follow that... simple je...xpayah nk pening2 kepala...klu dah buat salah ckp je then mintak maaf... thats all....

bye.



No comments:

Post a Comment

Post A Comment