Tuesday, January 24, 2012

Musim Sejuk Di Malaysia

Salam 1 Malaysia

ade ke musim sejuk kt M'sia?? musim tengkujuh ada la...kira musim sejuk berair lah tu...hehehe.. :)

cuti raya cina ni, chewan xblik kampung pon.. cuti kejap  je xsonok blik kampung... limited time wif my family... nnt terkejar sana sini.. so deside nk duk KL  je ngan my abi...

Kt M'sia ni banyak tempat yg menarik tertarik... jd kami deside nk pi berjalan2 juah skit dr KL... jum pi cameron highland.... best...sejuk....

kt Cameron ni banyak tempat2 yg menarik...kami pi blik hari ja...xtahan sejuk sangat....tambah2 petang2  duk hujan je memanjang....

tempat yg sempat kami singgah tea farm, straberry farm, cactus farm dan tanah rata...yg lain sempat jamu mata je..antaranya bee farm, rose farm, taman rama-rama dan pasar malam cameron.. parking penuh...

much love
otw blik KL tgok kreta bratur2 nak naik cameron...sampai tapah la jem...tu hala naik la...kami dah turun...klu depa naik time tu pkul brapa la sampai atas....klu nak stay ok la tp klu pi hari cam kami, jawabnya baik turun sama2 kami ja...hotel pon belum tentu ada kosong lg....hmmm

jum2 jamu mata anda dengan gambar gedik kami....

cactus farm

tea farm

tak rugi bercuti kt sane....bawak family pon ok...dr genting highland baik pi cameron....ok lah next post lak..tetntu skali pasai cuti2 raya cina ni...
byeee...

2 comments:

Post A Comment