Tuesday, December 20, 2011

Larian Jom Kitar Semula 2011

Salam Ukhwah Fillah


Selesai sudah larian Jom Kitar Semula.... Pagi-pagi lagi bangun....cam nak bangun sahur je...hehehe..sampai sane kul 6pg... Tapi ramai dah org bratur nak daftar...

Dengan kudrat yang ada ini...sesi pendaftaran untuk kaunter chewan dibuka sepenuhnya... kelam kabut betoi..chewan sbg AJK pendaftaran yang sepatutnya dibantu oleh AJK dr pihak ehem2...yang tidak nampak kelibatnya pd pg itu sungguh sibuk mlayan kerenah peserta2... last2 kiteorg yg tolong daftar, kiteorg jgk la yg tolong bg baju..

Larian Jom! Kitar Semula 2011


Lupekan lah pasal diaorg tu...mnyampah cam sampah..hahaha...balik ke topik asal kita...hampir 4000 org yang mendaftar online...yg dtg pg tu xtau la brapa ribu..ramai gak la... sungguh meriah dan best... pengalaman pertama join event peringkat kebangsaan ni.. 

cuaca yang baik ditambah dengan kehadiran FBI yang lagi2 menyerikan pagi itu...tak sangka chewan leh join event cam ni... thanks untuk semua yang datang membantu dan yg memberi sponsor kpd Larian ni...

kami wif FBI


Tahniah kepada pemenang2 dan yg dpt cabutan bertuah tu...next year InsyaAllah ade rezeki jumpa lagi....Sape2 tak join rugi.. Lari sambil kitar semula...Sayangi lah bumi kita....




....tata titi tutu v(^o^)v ....



4 comments:

  1. hahaha...menang la...menang gelak je....tp yang penting happy...

    ReplyDelete
  2. xlari pon....aku ajk je....sempat lari 500meter je...hahaha

    ReplyDelete

Post A Comment