Wednesday, December 14, 2011

berombak rindu dihujung minggu

Salam 1 Malaysia


Sana sini dok kecoh pasai ombak rindu... kalah twiligt terbaru tu.. ke sebab promo atau novel nya...novelnya memang best la... crita cinta yang chewan duk layan mase duk poli dulu...rase nak baca balik je novel tu...

filem vs. novel


Try layan filem dia lak....tegok best x?? chewan dengan my ofis-mate liexa, pegi midvely...punya la panjang orang beratur nak tengok wayang... berkira-kira lak nak tgok ke x.... tp ketegak jgk nk bratur...

sampai separuh jalan, org annoucement ckp tiket fully sold...yg malam je ada... kami pe lagi cabut la...pegi ke VIVA HOME, kt jalan loke yew.. rezeki ade, turn kami kul 2.30pm...

excited nk tgok aaron aziz tercapai jgk...hahahha....kesimpulannya... inilah best love story yg xrugi menonton...even plakon girl dia tak berapa sesuai tp terubat jgk dengan watak haris yg romantik tu....love it....

lepas menonton kami pon jalan2 kt sekitar VIVA HOME tu...tgok perabot..memang rambang mata, tp apakan daya, duitnya ngak ada....cuci mata je lah yang mampu...

me and liexa yg comel


me at VIVA Home...comel je backgroud dia...



3 comments:

Post A Comment