Monday, July 18, 2011

Siapalah aku untuk bersuara......

salam semua....

sedih je post kali ni... tp mmg sedih pon.... chewan nak marah ni tp sape lah chewan ni klu nk marah2 pon... sy hanya kuli sahaja.... huhuhu... 

salah chewan ke kalau org lain xleh perform dgn baik....  knp kena kami yg kena tanggung salah diorg... sedih bile kami xdihargai..... huwaaa.... klu dpt offer yg lg better,  chewan tak teragak2 nk angkat kaki......

jd hargailah mereka sebelom mereka ni angkat kaki....tu je....

 go to go...daaaaaaaaaaaa

Sunday, July 17, 2011

Mimpi itu Petanda Ape??

Salam Ukhwah Fillah

Kenapa yer kita selalu bermimpi org yg tak sepatutnya hadir dalam mimpi kita... Kenapa tidak org yang kita rindu itu?? Adakah kita terfikir tentang dia mase nk tido tu??? xde2x.... chewan xfikir kan dia pon....

Tp mmpi semalam tu lain... ada sesuatu yang nk disampaikan.... mungkin juga mimpi ini minta chewan berterus-terang dengan sesorg yg hidupnya xbahagia disebabkan chewan... tapi siapakan itu...

Kepada sesiapa yang masih xberpuas-hati dengan chewan sila terus terang....jgn duk tepon2....pastu duk buat crita yang bukan2... kesian tol... klu boleh jgn ganggu rumahtangga chewan lagi... kalau ade sisa berbaki, sila bgtau cpt... ni duk menyamar n siasat2 lak... cam artis dah.... xmo2....

jum kita sepakat....Sepakat membawa berkat kan....

go to go....Daaaaaaaaa.... :)

Saturday, July 16, 2011

Bila Rindu

Salam Ukhwah

APe korang buat time korang tgh rindu??Kongsi ckit dengan Chewan... :) ...Chewan klu time tgh rindu seseorg tu.. pertama-tama sekali chewan akan tengok gambar dia.... tenung-tenung.... pastu teringat zaman2 bersama dulu2... sayu je rase...

Ape yang membuat korang rase rindu... mesti la pasal kenangan2 manis kan?? zaman Politeknik zaman yang paling chewan rindu... banyak sangat kenangan manis kut.. zaman tuk kenali diri...zaman tuk tentukan masa depan chewan... zaman kanak2 sewaktu nk membesar tu...time nakal2.. mase tu lah nk buat keje giler.... panjat pokok, mandi paya, jaguh kampung...hmm best nye time tu...

Bile rindu juga byak perkara diluar jangkaan akan chewan buat... contoh nya dengar lagu same ade dkt 100x....tenung lappy bagai nk tembus lappy tu... masak nasi hangit.. buat gulai lemak jd gulai masin...huhuhu.. rindu sgt2 kt my husband time tulis entry ni....waaaa............... :(

jum layan lagu Ruffedge - Bila Rindu..msti korang sayu je..huhuhuhu..