Monday, June 27, 2011

Colorful of Love

Assalamualaikum wbt semua penduduk bumi


Tahukah korang bila kita  bercinta kita akan merasai banyak perisa?? Ada manis, ade tawar, ade juga yang pahit... Setiap orang berhak memiliki dan merasai rasa cinta yang indah dalam hidup mereka...Diri kita sendiri yang boleh mencorakkan rase percintaan tu.. 

If terlebih memasukkan elemen kebahagian, manis rasenya... kurangkan perisa cemburu dalam percintaan untuk mengelakkan kepahitannya... Selalu panaskan rasa cinta kita biar cinta kita tak setawar air teh 'o' tanpa gula... tapi ingat!!!! kurangkan gula dalam minuman...lebih manis dalam senyuman..............

Terbabas lak topik kali ni... Sebenarnya nak kongsi dengan korang picture2 yang kami snap dekat i-City Shah Alam.. Makin cantek tempat tu sekarang.. Dulu mase baru bukak, ade pokok je.. sekerang semua binatang dtg berhimpun kt situ.. Xyah dah nk gi kutub utara or selatan nak main salji... Malaysia pon ade tau... AKU DARAH ANAK MALAYSIA..abg RAM sy pinjam jap quotation ni... saya bangga!!

Selamat menjamah mata anda dengan gambar2 gedik sy n encik husband..

chewan _ encik husband

all about love

warna-warni cinta


p/s: sape2 yang belom kawen tu, cpt2 la kawen... korang akan tambah2 happy sbb pencintaan korang ni dah mmg halal...tiada halangan n bantahan dr sape2 dah.. tp jgn terlampau excited sgt becoz setaip yang terindah pasti ade juga dukanya... sebolehnya bertoleransi antara pasangan bg memupuk dan mencambahkan lagi benih cinta yg bersulamkan kebahagiaan....

No comments:

Post a Comment

Post A Comment