Tuesday, April 12, 2011

Wahhh!!! Nie dia yg Korang nak,...

salam 1 Malaysia

Terasa lame lak xupdate blog... biase la blik kampung trus lost internet..

Oleh kena kesihatan yang xmengizinkan terpaksa lak lanjutkan cuti... Doktor pon dah bg mc 3 hr.... tp chewan kena panjangkan cuti lg... sbb chewan kena berbaring je..xleh bjalan lg.... semua ni dugaan dr Nya.... InsyaAllh mggu depan kut balik KL... keje pon dah bertimbun kut.. Sian Pn Wardah sorang2...

tp yang ni chewan dah usahakan tuk korang.. terima kasih mak.... sebab bli kan....


kepada yang nk order lg.. sila email atau tinggalkan komen anda...
 yang order dah ni tunggu chewan blik key-el la erk...




thanks kpd yg dah membeli dan menggunakannya....

thanks 

6 comments:

  1. wahhh....dah sampai.....hehhehehe....

    ReplyDelete
  2. byk wooo...tempahan dari sapa la yg byk ni...:D

    ReplyDelete
  3. semua ade tuk korang... tapi lambat skit la erk.... sorry.... xdapat bg lagi.. nnt i bg kat korang... siap pakej lg... hehehe..

    ReplyDelete
  4. hehhee...ok je, no prob....take care kak....

    ReplyDelete
  5. thanks dik lieza yg tiut miut...

    ReplyDelete

Post A Comment