Wednesday, April 6, 2011

Malu tapi Mahu

Salam Ukhwah Fillah..

Igt tak post yg lepas pasai chewan post berkenaan sabun beras... tanpa segan silu chewan nk letak gambar bukti perubahan pada muka chewan setelah menggunakan sabun beras tu...



Ni gambar time muka chewan ade problem ngan jerawat n kulit sedikit gelap..hahaha sedapkan hati jor... tp mmg gelap kan...Chewan start guna tahun lepas sabun ni...costing pon rendah...time tgh jd penganggur tehormat la katekan.....

And ni dia... dah TRANSFORM......

1
.
.
.
2
.
.
.
3
.
.
.



.....taarrraaaaaaaaa......


Gambar-gambar ni chewan xbuat editing tau.. nk tunjuk yg real nye..... heheh .=)

Thanks lieza dan dian sebab suruh chewan tulis post tu... Mendapat sambutan lak... thank zana yang terkeluar nk tnya soalan sal produk ni... semua rahsia chewan terbongkar...klu korang tgok blog ni.. kongsi la comment korang yer.. bg yg +ve ckit...hahah rasuah lak....comment yg ikhlas ye... thanks kepada yg dah beli sabun ni... Jgn lupe kongsi dgn yg lain yer... Much love.....

9 comments:

  1. wowww.....dasat2...perubahan yg ketara....heheh....boleh r try pasni...dh order dah...kih3...

    ReplyDelete
  2. ye mmg dasyat.... che we kito ni makin putih skng ni... aku gelak terguling2 tgk pic dia zaman study dlu... gelap mase depan.. haha.. jangan mara ar.. tp skng sume dah berubah.. xpayah pakai fey n lebly.. aku pun pakai sabun ni...

    ReplyDelete
  3. Haliza: Nextweek org bg erk....Mekasih yer..

    Lieza: Lieza pasni ko jd model aku lah..kompem laku nye sabun beras ni.... hahhaa...gelap masa depan mu oyak ko aku....?? Mekasih sabun beras kerana memberi cahaya dalam hidup ku...hehehe...

    ReplyDelete
  4. hheee....thanks k.mira....haritu kita kena gatal2...hbs parut2 kaki...ni nk try pakai, hilang x parut2 tuu...hehehhehe...

    ReplyDelete
  5. haliza krim yang budak lieza pkai tu, tuk menghilangkan gatal2 kena gigitan atau pon alergik..klu badan kita gatal, sapu je krim ni...sekejap je akan hilang gatal.

    sabun beras tu memang tuk mencerahkan kulit, mungurangkan parut jerawat dan jeragat, menggebukan kulit dan buat kulit kita jd neutral balik..

    ReplyDelete
  6. ooo...yg gatal2 tu kita ada krim sndiri...skrg dh xgatal2 dh...cuma tinggal parut je..skrg ni just pakai vitamin e utk hilangkan parut...mana ke tau sabun beras dpt membantu jgk...hehhe...

    ReplyDelete
  7. insyaAllah...try pkai dlu...bile dah pkai mesti tau camne rasenye....

    ReplyDelete
  8. salam kak,camne nk order.rm wapa?

    ReplyDelete
  9. salam kak,camne nk order.rm wapa?

    ReplyDelete

Post A Comment