Wednesday, April 6, 2011

Aku Memang xLeh Nak Tipu

salam ukhwah fillah

Al-kesah nya hari ni ade mesyuarat negeri... So dah terbukti hr ni kena parking luar.... Chewan je yang tersasar dari landasan  terparking kt dalam.... hehehe... lagak gaya cam pengarah negeri la... leh parking dalam kan... 

Nak citernye chewan kena bayar parking lebih kurang RM 23.00++ klu nk kuar balik nanti.. kepala otak chewan bijak lg geliga terfikir yg pegawai chewan Pn Wardah ade kad parking tp dia xguna...igt dah selesai la...tp hampeh...


Tiket yang MAHAL


Biasenya ade rekod kluar masuk keta kt wisma UOA ni...jd kena la pilih samada BAYAR atau jd PELAKON... Adoi ni yg tetibe jd pesakit isomnia anemia ni... tetiba terkena cirit kencing... ulang-alik ke tandas lak... TAKBOLEH... MEMANG XBOLEH.... nnt KANTOI... adoi2... handache tetibe.... 

Lieza.... Dia penyelamat chewan.. hahaha... Dia memang pelakon kontrol-versi terbaik lah.... hahhaha.... Gaya ckp spontan je... Dia sanggup ganti chewan jd pelakon ptg td... Thanks liza.... 

Mcm2 skrip kami fikir td takut kena soal-siasat kt pakguard..dah bermacam2 jawapan dah kami sediakan... last2 mase touch je kad tu, palang tu terbuka dgn jaya nya tanpa membazirkan airliur kami..... yaeeeehhhhhh!!!! sonok tapi kena gelak kt diorg je td....hahaha...

Sia2 je kerisauan chewan td.... sampai nk wat keje pon xboleh.... Ape2 pon thanks yg menolong...

bye2.....much love.....

2 comments:

  1. Rm 23 hengget yer cik mira.. huhu.. bepeluh gak la ketiak nak bayar parking yg mahal tu...

    ReplyDelete
  2. hahaha...memang mahal yang teramat...cam parking lam istana je...tp banyak yang menolong dan support sy tuk berdepan dgn guard tu...

    ReplyDelete

Post A Comment