Saturday, January 15, 2011

Kisah Semalam 14/01

episod 1..
Masa nak kluar dr parking tempat keje chewan, bukan main lame lg...sbb keta xbg ruang tuk celah...bile dah dpt masuk line jalan tu, tetiba pak guard tu tahan keta chewan suh brenti then dia suh keta lam parking Menara Tuttttt keluar dlu...igtkan sebijik 2 je..hummmm rupe2nye berderet2 sampai keta dah xde baru diorg bg kami jalan....ape punye neraka ni pak guard.....???sy pon bayar cukai jalan same je ngan diorg...klu diaorg byr lebih xde hal nye...cume chewan buat hal la nnt..adil la skit....

episod 2.
lepas je kuar dr kawasan tempat keje chewan...chewan bwk la keta ngan cermat smbil mlayan lagu justin bieber..then ade org hon chewan....kuang asam kepingnye org....dah la nak masuk line org, signal xbg, pastu hon2 lak...uncle xde lesen ke???mesti lesan terbang tu...tgok keta pon dah tau....hahaha...kemek sane sini ( menunjukkan uncle mmg pemandu yg berhemah)...hahaha....

episod 3..
oh ni pasal 1 mamat ni...kt jalan bangsar..oleh kerana jln kt situ sesak cm otak chewan yg smemangnye dah sesak ngan ragam org2 td..ade la 1 mamat ni..dia duk lam lori depan keta chewan...mula tu dia duduk dalam position separuh baring pastu leh tak dia bagun n senyum2 kt chewan...adoii sengal tol.... chewan lah tersipu2 malu smpai nk mun#@%...eee...plezzzz....

episod 4..
oh sal makcik yg nk potong queue....hurmm masih isu dijalan raya lg....dr jln lock yu ke fly over dekat bualatan cheras..chewan mmg selalu ikut queue je...almaklumlahhhh mematuhi peraturan jln raya...hehhe..tah ye ke x ni???smpai je kt fly over tu ade la makcik viva ni...dia igt dia diva???nk ptong2 queue org je...sian makcik xberjya ptong queue chewan...chewan bersimpati lah sbb keta blakang chewan pon xbg dia masuk...(dalam hati gelak jahat..HAHAHAHAHA)


***semua episod ini hanya mengambil mase 45minit saje...

No comments:

Post a Comment

Post A Comment