Saturday, August 15, 2009

besday party yang kejam but i like it

"kakmira, zul nak datang bincang baju koprat tp dia dtg lwat skit..kakmira siap2 la.." Masih tergiang2 lagi ayat intan kat telinga che wan ni..sambil tunggu zul(junior che wan) datang che wan layan facebook jap..menarik gak ngan comment kat page ihsan bahjat baktiar ni...

wroooommm..wrrooomm... sah zul yg datang...tp che tengah kutip hasil tanaman che wan kat farmville ni...che wan ckp la "korang kuar la dulu nanti che wan kuar".. sonok kutip hasil n duk bls mesej sape tah yg wish besday che wan tu...

then che wan kuar la...che wan nampak diaorg kat luar, dalam hati terdetik..."Mesti diaorg nak wat suprise party ni..mesti aku kuar nnti diaorg nyanyi besday song n bg aku kek..waaaa...sonoknye.."..Bukk....che wan terlanggar baldi..dengan nada penuh harapan, che wan ckp "sape yang letak baldi kat sini nih.."..Bruuuuuuuummmmmhhhh...."hepi besday to you...3X.." ceh habis basah che wan..
**oh tidakkk..sampai hati korang..sweater ni baru je basuh..**

kurang asam korang....simbah aku ngan air...1 baldi lak tu...belum sempat nak lari..1 baldi lagi diorg tambah..ape lagi ngamuk la chewan..nampak je baldi ade air tu..trus cari sasaran and sasaran terdekat adalah zul....sian zul..soriey zul...

**best la intan mandi mlm nie**

diorg mmg pengganas zaman komunis la..siap kan paip lagi diorg sembur che wan...nasik baik pili bomba xde..klu ade mau tak che jd rumah terbakar yg kena simbah air...ya Allah habis basah...boleh kate semua selamat la...tp aper2 pun che wan nak ucapkan time kasih atas besday party yg ckup best ala2 songkla party(kat thailand slalu buat ni)..che wan akan igt smpai ke tua..nak citer kat cucu,ciak che wan nanti...hehehehe..thakss for all my frenzz..


**Untuk Penghabisan Party, che wan redha..hehehe..**

No comments:

Post a Comment

Post A Comment