Tuesday, March 24, 2009

**Gelaran Yg Cool**

ntah aper la yang terjadi kat umah sewa che wan ni..tabiat duk bagi gelaran lak..hehehe..ni semua e-nat la.. dia yang start dulu.. che wan follow je.. sebanarnye best jugak tapi tak tau la ade yang terasa hati ke.. niat di hati hanya sekadar berguarau je.

nak tau ape name yang melekat kat name che wan ni.. name che wandah tukar jadi "Mira Mereng". name tu diberi mase che wan berumor 7 tahun kut.. che wan igt lagi, umah kat kampong che wan dulu ade telaga@perigi.. che wan selalu la mandi kat situ bertemankan kaklong and sepupu che wan.. sonok mandi telaga nie.. airnye...fuhhh sejuk giler.. sampai ke tulang.. memang best tp time pagi je yang tak best.. oleh kerana sejuk sangat che wan mengambil keputusan mandi ala2 p-ram lee je.. hehehe... oppsss... rahsia tau...

ni baru nak cerita kenapa kaklong che wan panggil che wan "mira mereng".. camnie.. satu hari tuh, time tu dah petang la jgak seingat che wan.. che wan nak mandi kat perigi tuh.. tp ntah kat mana silapnye, che wan tersadung kat tepi perigi mase nak cebuk air tu.. alhamdulillah la che wan tak masuk lam perigi tu.. tibe2 che wan gelak2 sepuah hati che wan dan tercakap "aduh... mereng kepala che wan nie..".. che wan tak sedar dengan situasi tu.. akak che wan panik jgk.. tgok che wan cam hilang akal ni.. dalam hati kaklong cakap "eh..dah mereng ke adik aku tuh.." so start daripada hari tu lekat la name "mira mereng"..

che wan ade cerita kenangan ni kat geng umah sewa che wan.. mula lah dia org buka crita masing2.. tp che wan ade idea lak nak bg name baru kat intan@finie tu.. che wan panggil dia "Fully funish", e-nat dengan gelaran "peanut butter and niq diberi name "nickname"..hehehehe..semua dapat..mase makan td ade pertambahan ahli baru lak.. budak klas che wan namenye faz tp kiteorg tukar jadi "so fast" and lastly mastura tukar jadi "masturaizer" heeheheh.... jangan marah yer..

No comments:

Post a Comment

Post A Comment