Friday, March 27, 2009

** Besday Bang Din **

Nak citer cikit sal kawan che wan nie... name dia bang din.. mungkin dia paling abang kut lam klas.. tu yang dah melekat name bang din tu.. tanggal 25 march hari merupakan hari bertuah untuk dia sbb genaplah umo dia yang ke 25 tu.. dah tua dah dia tu.. tp prangai cam budak2.. same la ngan che wan..




::Senyuman bang din yang tak brape ikhlas...hehehe..::










che wan malu lah tak wish kat dia malam tu.. bukan ape ptg tu dia siap remind kat che wan besok besday dia...soorrryyyy...nak di bawa ceritanya, mmg dunia ni dah terbalik... spatutnya kiteorg yang belanja dia makan tapi terbalik.. dia yang blanja kiteorg 1 klas.. fuhh naik baik klas kiteorg ade 10 org je.. klu tak jenuh jgk la bang din membayor nye.. tak pun pas hbis klas dia wat partime lak.. ish...ishhh...

dah org nak blanja aper lagi che wan terasa nak makan kew eow kungfu sbb cik syukor tue pergi hong kong tak wat balik pun oleh2 utk che wan.. marajuk punyer pasal che wan order la menu tu..wahhhh best nye makan malam tu...

::Kew Teow Kungfu idaman perut ku::




thanks bang din....konyang den ni haa... bahaso bang din...oghang nogori dio tu.. ape2 pun che wan nak ucapkan happy besday utk bang din kite ni.. satu2 teruna lam klass che wan..

1 comment:

  1. entry ni mcm ko ngn din pakwe makwe, sbb ada dua gambar je.hehehehehe

    ReplyDelete

Post A Comment